Ditto eindelijk te verkrijgen in Pokémon Go!

Ditto Pokémon go

Een paar updates geleden hebben data miners de move ‘Transform’ ontdekt in Pokémon Go. Deze kennen we natuurlijk allemaal van de Pokémon Ditto. Zit hij dan eindelijk in de game? Een aantal trainers hebben al aangeven Ditto in bezit te hebben.

Vlak na de update die daily missies introduceerde vertelde Niantic dat Pokémon iedere update geheimen met zich mee kreeg. Dit keer had nog niemand ze gevonden. Zou hij daarmee dit bedoeld hebben? Het schijnt zo te zijn dat er een kleine kans is wanneer je een Pokémon vangt, dit eigenlijk niet de Pokémon is die je vangt. Vlak nadat je vangst bevestigd is verschijnt er ‘oh?’ op je scherm alsof je een ei opent. De Pokémon die je zojuist hebt gevangen transformeert vervolgens in Ditto!

Sommige trainers beweren dat Ditto alleen te verkrijgen is uit starters en 2km ei Pokémon. Andere trainers vertelde dat ze Ditto hebben zien transformeren uit zeldzamere Pokémon. Het is allemaal nog heel onduidelijk. Pokémon heeft nu ook bevestigd dat Ditto inderdaad sinds vandaag in het spel zit!

Ditto kent net als in de serie slechts één move: Transform. Nadat hij deze move heeft uitgevoerd transformeert Ditto in dezelfde Pokémon als de tegenstander en kopieert hij alle moves van die Pokémon.

Vanaf vandaag zal je in Pokémon Go het dubbele aantal XP en Stardust verdienen. Dit event zal eindigen op 30 november. Snel achter die transformerende Pokémon aan! Of toch terug naar binnen en verder met Sun and Moon?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek