Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Ditto eindelijk te verkrijgen in Pokémon Go!

Ditto Pokémon go

Een paar updates geleden hebben data miners de move ‘Transform’ ontdekt in Pokémon Go. Deze kennen we natuurlijk allemaal van de Pokémon Ditto. Zit hij dan eindelijk in de game? Een aantal trainers hebben al aangeven Ditto in bezit te hebben.

Vlak na de update die daily missies introduceerde vertelde Niantic dat Pokémon iedere update geheimen met zich mee kreeg. Dit keer had nog niemand ze gevonden. Zou hij daarmee dit bedoeld hebben? Het schijnt zo te zijn dat er een kleine kans is wanneer je een Pokémon vangt, dit eigenlijk niet de Pokémon is die je vangt. Vlak nadat je vangst bevestigd is verschijnt er ‘oh?’ op je scherm alsof je een ei opent. De Pokémon die je zojuist hebt gevangen transformeert vervolgens in Ditto!

Sommige trainers beweren dat Ditto alleen te verkrijgen is uit starters en 2km ei Pokémon. Andere trainers vertelde dat ze Ditto hebben zien transformeren uit zeldzamere Pokémon. Het is allemaal nog heel onduidelijk. Pokémon heeft nu ook bevestigd dat Ditto inderdaad sinds vandaag in het spel zit!

Ditto kent net als in de serie slechts één move: Transform. Nadat hij deze move heeft uitgevoerd transformeert Ditto in dezelfde Pokémon als de tegenstander en kopieert hij alle moves van die Pokémon.

Vanaf vandaag zal je in Pokémon Go het dubbele aantal XP en Stardust verdienen. Dit event zal eindigen op 30 november. Snel achter die transformerende Pokémon aan! Of toch terug naar binnen en verder met Sun and Moon?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek