The Division krijgt een ‘4th of July’ update met gratis items en meer!

The Division 4th of July

Grand Theft Auto V is niet de enige game met een ‘4th of July’ celebratie update. Ubisoft’s third-persoon shooter The Division krijgt ook een sale van zijn eigen. De sale zal samen met een boel andere acties tot 9 juli beschikbaar zijn!

Op 4 en 5 juli gaf Ubisoft al een Navy Uniform Costume gratis weg in-game via de Premium Vendor in de Terminal. En vanaf vandaag, tot 9 juli krijg je van diezelfde vendor gratis Celebration Emotes. The Division 4th of July

Zoals je hierboven kan zien, is het uniform natuurlijk weer top-notch en lekker Amerikaans. Nog een deel van The Division’s 4th of July update zijn de celebratie-sales die ook via de Premium Vendor beschikbaar zijn. Er zijn meer dan zeven outfits beschikbaar met sommige sale prijzen oplopend tot wel 75% korting. Deze Sales zijn per dag anders.

The Division 4th of July

Zoals je hier boven kan zien, is er een in-game event dit weekend! Dit evenement zal dubbele rewards geven voor je dagelijkse opdrachten. Dit evenement zal lopen van 7 juli tot 10 juli. Al een tijdje niet meer gespeeld? Dan zou ik nu toch meer even gaan checken!

een tijdje terug kondigde Ubisoft sowieso al aan dat alle Year 2 DLC voor The Division gratis en voor niks zullen zijn, de game is nog lang niet klaar en zal nog veel content en quality-of-life updates gaan en blijven krijgen gedurende dit jaar.

Speel jij nog steeds The Division? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. Laat ons dan meteen weten wat jij vind van deze update.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek