DLC The Frozen Wilds van Horizon Zero Dawn krijgt prachtige 4K screenshots

Na de persconferentie van Sony Interactive Entertainment op de E3, stuurde het huis van PlayStation een persbericht de wereld in met een aantal nieuwe screenshots van Horizon Zero Dawn’s aankomende DLC The Frozen Wilds.

De screenshots doen precies wat er op het affice staat, aangezien ze het majestueuze bevroren wildernis tonen dat Aloy moet gaan verkennen. De screenshots zijn in 4K, en ze zien er echt schitterend uit.

De screenshots die gereleased zijn kunnen jullie hieronder zien. En als jullie daar nog geen genoeg van krijgen hebben we ook nog de trailer bijgeplaatst.

Horizon Zero Dawn: De Frozen Wilds zal ergens dit jaar uitkomen, zonder verdere gespecificeerde release datum. Hopelijk zullen we er snel meer van horen, maar voorlopig zullen we moeten wachten.

Wil je weten wat wij van Horizon Zero Dawn vonden, klik dan hier!
HZDFrozenWildlands
HZDFrozenWildlands
HZDFrozenWildlands
HZDFrozenWildlands
HZDFrozenWildlands

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek