DLC voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild aangekondigd

legend of zelda

The Legend of Zelda: Breath of The Wild voor de Nintendo Switch en Wii U is een van de grootste en meeslepende games die Nintendo ooit heeft ontwikkeld. Alhoewel de game op zich al een hele hoop uren aan content biedt. Zal de game ook twee uitbreidingen ontvangen met aanvullende avonturen.

Vanaf de launch van de game, samen met de nieuwe console van Nintendo kunnen spelers een Uitbreidingspas aanschaffen voor €19,99. De pas geeft de speler toegang tot twee extra DLC pakketten die dit jaar nog zullen verschijnen. Meteen na het aanschaffen van de Uitbreidingspas, verschijnen drie nieuwe schatkisten in het Great Plateau-gebied van de game. Eén van deze schatkisten bevat een shirt met een Nintendo Switch-logo dat Link tijdens zijn avontuur kan dragen en alleen verkrijgbaar is via de Uitbreidingspas. De andere twee schatkisten bevatten waardevolle voorwerpen.

De eerste content update die bij de pas zit zal in de zomer verschijnen en deze bevat onder andere de Cave of Trials-uitdaging, een hard-mode nen een nieuwe feature voor de in-game map. De tweede content update verschijnt rond de feestdagen en deze bevat onder andere nieuwe uitdagingen waarmee spelers een nieuwe dungeon en een nieuw origineel verhaal kunnen spelen.

De Uitbreidingspas zal zowel voor de Nintendo Switch als voor de Wii U versie te gebruiken zijn. De content updates zullen niet los verkocht worden. Wil jij deze extra content hebben, dan zul je de Uitbreidingspas moeten aanschaffen van €19,99.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor de Nintendo Switch en de Wii U.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek