DOMO Steam Release is heel succesvol

DOMO Logo

De producenten van DOMO Online, oftewel Dream of Mirror Online, Suba Games. Hebben laten weten dat de Steam release van de game ervoor gezorgd heeft dat veel oude spelers terugkwamen en veel nieuwe spelers erbij kwamen, ze zeggen dat deze MMO ‘resurrected’ is, een soort van herboren dus.

De community van DOMO was al een redelijke tijd ‘dood’, de spelers die nog speelde en de producenten waren er al een tijdje over bezig om een manier te vinden om de game weer tot leven te brengen, MMORPG games staan nogal bekend om ‘t feit dat de spelers veeleisend zijn en er zijn zoooooveel op-elkaar-lijkende MMO’s dat het niet meer bij te houden is..

Er zijn een aantal features in deze game, wij hebben er een paar voor jullie in een lijstje gezet:

  • Vier unieke bespeelbare rassen;
  • 14 Verschillende classes, jeetjeminee.. da’s veel;
  • Een fly-system, je kunt dus vliegen;
  • Een Pet-system, hiermee kun je je huisdier voeren, ermee spelen en zorgen dat deze opgroeit tot een volgroeide vechtersbaas;
  • Een uitgebreide character creation met veel opties, en een costume systeem;
  • Een uitgebreid crafting systeem, veel shit maken dus!

De graphics van de game zijn Anime-based, beetje zoals Flyff, voor degene die hem kennen. Ook al zijn de graphics misschien een beetje outdated, of van lage kwaliteit, de game zelf heeft genoeg dingen te bieden. Sinds de game nu een Steam release heeft, is de community ook weer om te genieten, dus waarom niet proberen?!

Het mooiste van alles is dat de game helemaal gratis is. Nog een reden om hem te proberen dus, je kunt er uren insteken als de game je bevalt.
Voor meer informatie kun je hier klikken. Hieronder voor jullie de Steam trailer en de oudere launch trailer van deze game:

Dream Of Mirror Online is helemaal gratis beschikbaar via Steam!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek