Donkey Kong Country: Tropical Freeze komt naar Switch

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Vandaag is tijdens de onaangekondigde Nintendo Direct bekend gemaakt dat Donkey Kong Country: Tropical Freeze dit jaar uitgebracht zal worden op de Nintendo Switch.

Vandaag verscheen er totaal onverwachts een Nintendo Direct. Veel gamers waren hier echter al enthousiast op aan het wachten. Het was de laatste paar dagen een van de hotste topics op het internet. Tijdens deze Nintendo Direct uitzending zijn er aankondigingen gedaan over een aantal games die dit jaar gaan verschijnen op de Switch. Het betreft hier een Dark Souls remake, Mario Tennis Aces en Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Donkey Kong Tropical Freeze is in 2014 voor het eerst verschenen. Deze game was op dit moment exclusief beschikbaar op de Wii U. Echter is vandaag aangekondigd geworden dat deze game opnieuw gereleased gaat worden voor op de Nintendo Switch. De game zal vanaf 4 mei 2018 verkrijgbaar zijn in de winkels.

Funky Kong

Donkey Kong Country: Tropical Freeze zal alle content en characters bevatten die op de Wii U ook aanwezig waren. Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong maken zich momenteel al klaar voor hun debuut op de Nintendo Switch. Zij krijgen ditmaal echter gezelschap van Funky Kong. Hij zal onder andere beginnende spelers helpen hun weg door de game te vinden. Funky Kong kan double jumpen, hoveren, oneindig rollen en oneindige schroevendraaiers onder water doen. Dankzij zijn stevige surfboard kunnen zelfs spikes hem niet raken.

Co-op speelstijl

Tijdens de Nintendo Direct uitzending vandaag zijn er helaas nog niet heel veel details bekend gemaakt over de game. Wel weten we dat het een en ander zal verschillen van de versie voor de Wii-U. Donkey Kong Country: Tropical Freeze zal op Nintendo Switch geheel speelbaar zijn in co-op stijl. Hiervoor nemen beide spelers één Joy-Con controller in de hand.

Hieronder kun je de gehele Nintendo Direct van vandaag bekijken. Indien je alleen geïnteresseerd bent in het stuk over Donkey Kong Country: Tropical Freeze kun je hier klikken.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek