Don’t Starve binnenkort uit op Nintendo Switch

Don't Starve

Vandaag is door Nintendo aangekondigd dat de game ‘Don’t Starve’ onderweg is naar Nintendo Switch. In deze video is tevens de release datum bekend gemaakt, namelijk 12 april 2018.

De Nintendo Switch release van Don’t Starve bevat ook de DLC’s. Dit betekend dus dat ‘The Reign of Giants’ en ‘Shipwrecked’ zijn inbegrepen. Onderstaande trailer biedt ons alvast een kijkje in de game. Je kunt hierin alvast een blik werpen op je character: Wilson. Verder komen een aantal monsters uit de mysterieuze wereld in beeld. Deze game is een port, en is op 28 mei 2015 voor het eerst verschenen op Wii U. De reacties op de video zijn tot nu toe al erg positief.

De game

Don’t Starve is een survival game die zich afspeelt in de wildernis. Hierin neem je de rol aan van een wetenschapper die gevangen word door een demon en vervolgens naar een mysterieuze wereld word getransporteerd. Hier ga je op ontdekking naar alle rare wezens, op zoek naar het gevaar en kom je regelmatig voor verrassingen te staan. Leer je omgeving kennen terwijl je probeert de weg terug naar je eigen wereld te vinden. De DLC ‘The Reign of Giants’ voegt een aantal compleet nieuwe tegenstanders toe aan je spel. Verder krijg je er door de ‘Shipwrecked’ DLC ook nog een geheel nieuwe wereld bij. Hierin ga je op onderzoek uit op zowel het land als in de zee.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek