‘DONTNOD Presents Vampyr’ webseries laatste aflevering is uitgekomen en onthuld hierin de release datum

Vampyr

De laatste aflevering van ‘DONTNOD Presents Vampyr’ webseries is vandaag uitgekomen. Aan het eind van deze laatste aflevering zien we tevens de langverwachte release datum.

DONTNOD Entertainment heeft vanaf 25 januari een webseries uitgegeven die elke week een kijkje achter de schermen bied in het creatieve proces achter hun game Vampyr. In deze laatste aflevering zien we nog meer exclusieve gameplay beelden en hebben we eindelijk de release datum gekregen. Deze 4 delige webseries werd geproduceerd door de video afdeling van Focus Home Interactive.

Vampyr

In Episode IV: Stories from the Dark ontdekken we hoe Vampyr de story en gameplay combineert. Narrative Director Stéphane Beauverger legt uit, de speler is vaak bezig met de ingewikkelde gameplay systemen van Vampyr. Hierdoor zijn de verkenning, onderzoeken, ontmoetingen tussen burgers, gevechten en keiharde keuzes allemaal fundamenteel verweven met het verhaal van het spel. Game Director Philippe Moreau legt uit dat de relatie tussen een speler en zijn personage, evenals het directe gevoel van controle, uniek is voor games en dat hij hier in Vampyr aan gewerkt heeft om het speciaal te maken.

Totale onderdompeling is het doel, en deze aflevering laat ook zien hoe de studio motion capture heeft gebruikt om de cast van Vampyr veel menselijker te maken. Subtiliteiten van gezichtsanimatie kunnen worden nagemaakt en gecombineerd met de fantastische muziek, personages en wezens van het spel om een ​​levende, ademende Londen uit 1918 te produceren. Verder is het aan jou wie dit overleeft.

Bekijk hieronder alle delen van deze webseries.

Vampyr komt uit op 5 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek