Doom: Annihilation krijgt een heerlijke eerste trailer

Doom is een spel dat bij vele van ons oudere gamers hoog in het vaandel zit. De actie, de intensiteit, de setting. Het spel is voor vele van ons een eerste liefde en precies daarom komt er een nieuwe gruwelijke film van uit genaamd Doom: Annihilation.

Doom: Annihilation is gebaseerd op de welbekende shooterreeks. Het is niet voor het eerst dat de Doom-franchise wordt verfilmd.

Doom: Annihilation verschijnt echter niet eens in de bioscoop; de film moet dit najaar meteen op streamingdiensten en fysieke media verschijnen. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek