Doomfist komt eind van de maand naar Overwatch

Eindelijk is hij er dan, Doomfist. Doomfist wordt al lang geteased in Overwatch en is recentelijk gelanceerd in de testomgeving van Overwatch. Deze week maakte Blizzard bekendt dat hij eind deze maand voor iedereen speelbaar wordt. En wel vanaf 27 juli.

Doomfist

In een tweet van het account van Overwatch werd dit nieuws deze week naar buiten gebracht.
Doomfist is een zeer mobiele champion en sterke frontline fighter. Tevens kan Doomfist van afstand aanvallen met zijn Hand Cannon naast zijn melee aanvallen. Met een klap op de grond kan hij vijanden de lucht in slingeren of uit balans halen. Met zijn Rocket Punch kan hij chargen naar een enemy. Met zijn ultimate genaamd Meteor Strike, springt ie de lucht in en als een hulk knalt, hij op de grond en doet mega schade aan de vijanden die zich daar bevinden.

Voor meer informatie kan je de onderstaande links aanklikken:

https://playoverwatch.com/en-us/heroes/doomfist/

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek