DOTA 2 Voegt een cheesy battle royal modus toe

Binnenkort mogen MOBA liefhebbers gaan genieten van de nieuwe gamemodus in Dota 2. De gamemode zal veel weghebben van battle royale waarin kaas een hoofdrol speelt.

Dat hebben de makers laten weten op de website van Dota 2. De mode zal ‘Underhollow’, gaan heten en zal dus veel eigenschappen overnemen van de ‘battle royale’ modus. Spelers worden in meerdere teams van drie verdeeld en het doel is om als laatste team over te blijven. Ook zijn er instortingen waardoor het speelveld steeds kleiner wordt. Tenslotte ontvangen de winnaars een wiel van “de meest zeldzame kaas” (rochefort) als beloning.

Underhollow is een ondergronds labyrint waarin spelers naast tegenstanders ook vallen, monsters en zelfs de eigenaar van de grot zelf, Roshan, tegen kunnen komen. Het zit dus vol met gevaren. Tenslotte krijgen de winnaars naast een kaaswiel ook Battle Points.
Er zijn ook andere toevoegingen aan Dota 2. Spelers bijvoorbeeld door potjes te winnen met specifieke helden exclusieve item sets en Battle Points verdienen. Uiteindelijk kunnen ze zelfs een Jade Baby Roshan krijgen.

Bovendien zijn er nieuwe sprays en een nieuwe gamemodus, ‘Mutation’. Daarin worden er elke dag andere willekeurige aanpassingen aan de game gemaakt, maar zijn potjes verder normaal.
ook kunnen spelers elkaar een Battle Point-fooi geven, bijvoorbeeld voor het maken van een goede play. Ten slotte zien de minions er tijdelijk uit als de monsters in Underhollow

Wat vind jij van de combinatie uit MOBA en battle royale games? slimme zet of gewoon slecht laat het ond weten in de comments

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek