Download Celebi voor je Pokémon games op de 3DS

Celebi

Pokémon is 20 jaar geworden en daarom geven ze voor een paar maanden achter elkaar gratis mythische Pokémons weg voor de verschillende games in de serie op de 3DS. Vorige maand was het Mew, waar je een code van kon krijgen bij de Gamemania. Deze maand is het Celebi. Voor deze Pokémon hoef je niet zoveel te doen.

Dat Pokémon 20 jaar is geworden is geen nieuws meer, daar worden jullie ondertussen helemaal mee dood gegooid. Wat wel nieuw is, is dat je sinds 1 maart Celebi kunt downloaden op jouw 3DS voor Pokémon X en Y en Pokémon Alpha Sapphire en Omega Ruby. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is het spel opstarten en naar de gifting center gaan. Hier kies je voor de optie “via het internet” en tada! Je hebt nu je eigen level 100 Celebi! Als je nu het spel in gaat kun je de Pokémon ophalen in de Pokécenter.

Deze psychic/grass-type Pokémon kent de volgende moves: Confusion, Recover, Heal Bell, en Safeguard. Celebi maakte voor het eerst zijn debuut in Pokémon Gold en Silver op de Gameboy Color en we zijn blij dat we dit pareltje weer aan onze collectie mogen toevoegen!

Zin in een beetje nostalgie? De originele Pokémon games: Yellow, Blue en Red zijn sinds kort ook verkrijgbaar via de eshop van Nintendo op de 3DS. Voor 10 euro kun je weer vrolijk door Pallet Town rennen met een boze Pikachu achter je aan.

Ander Pokémon nieuws: Pokémon Sun en Moon officieel aangekondigd, Nieuwe 2DS bundels zijn nu verkrijgbaar met een oude Pokémon versie! Deze maand zullen we meer informatie over Pokémon GO ontvangen tijdens de Game Developer Conference!

Wees er snel bij want je kunt Celebi alleen tot 24 maart downloaden! Vanaf 1 april zal de mythische Pokémon Jirachi gratis te downloaden zijn voor de Pokémon games op de 3DS.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek