Download nu de Blizzcon 2017 app

Blizzcon

Vanaf vandaag is de gratis Blizzcon Mobile App beschikbaar. Blizzcon Mobile is een makkelijke en snelle manier om Blizzcon zo zo goed mogelijk te kunnen ervaren.

Of je nu naar Anaheim afreist om Blizzcon te ervaren, erbij bent via je Virtual Ticket of gewoon een kijkje wilt nemen: Blizzcon Mobile draagt er aan bij je een zo prettig mogelijke ervaring te bieden. De app geeft je de mogelijkheid om streams en videos te bekijken. Daarnaast kun je precies zien wat er momenteel op de planning staat, kun je een kijkje nemen op de kaart en krijg je alle resultaten van de esports matches binnen.

Waar en wanneer je maar wilt

Onder de ‘Watch’ tab kun je allerlei videos opzoeken en livestreams bekijken. Gasten met een Virtual Ticket hebben hier ook de mogelijkheid om alle community en game content te ontgrendelen. Verder kun je hier nieuws lezen, winkelen en voor jezelf een tijdsschema met activiteiten in elkaar zetten.
Wees niet bang om iets te missen! Dankzij de app heb je de optie om door het archief heen te bladeren waardoor je al je favoriete videos opnieuw kunt bekijken.

Maak een planning

Je kunt een persoonlijke kalender in elkaar zetten met hierin alle activiteiten die je niet wilt missen. Je kunt je schema per game en per stage sorteren. Wanneer je ingelogd bent zullen je gegevens syncen met de Blizzcon website.

Esports

Dankzij de app kun je op ieder moment op de hoogte blijven van je favoriete esports wedstrijden. Je kunt hier zien wie het tegen wie moet opnemen en wie er gewonnen heeft. Verder kun je videos van al je favoriete wedstrijden via de app opnieuw bekijken.

Blizzcon begint op 3 november. Echter begint de openingsweek vandaag al. Zorg dus dat je de app download zodat je niks mist. De eerste esports events zijn namelijk al begonnen!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek