Dragon Ball FighterZ 2e beta aangekondigd

Dragon Ball FighterZ beta

 

Wie de vorige Dragon Ball FighterZ beta heeft gemist mag zich gaan verheugen. Spelers krijgen een tweede kans om de aankomende fighting game uit te proberen. Bandai Namco houdt namelijk een tweede beta. Deze zal volgende maand beschikbaar zijn op Playstation 4 en Xbox One.

De Dragon Ball FighterZ beta zal op 14 januari van start gaan. Anders dan de vorige gesloten beta, zal deze voor iedereen open zijn. Waarschijnlijk zal een PS Plus of Xbox Live Gold abonnement wel nodig zijn. De beta zal tot 16 januari duren.

dragon Ball FighterZ beta

Spelers die een pre-oder versie van de game hebben besteld zullen eerder kunnen beginnen aan de beta. Door een digitaal exemplaar te reserveren, kun je via de Playstation Store of Xbox Store al vanaf 13 januari beginnen. Deze actie geldt ook voor fysieke pre-orders van Dragon Ball FighterZ Collector’s Edition. De game wordt ontwikkeld door Arc System Works, de studio achter Guilty Gear en Blazblue. Dragon Ball FighterZ werkt op een 2D level maar met personages uitgewerkt in volledig 3D. De game zal gebruik maken van een 3v3 format die ontzettend veel lijkt op hoe de recentere Marvel vs. Capcom games in elkaar zitten.

 

Er heerst nog veel onduidelijkheid over welke characters en game modes er zullen verschijnen in de beta. Er zijn tot nu toe 24 fighters voor in de game bekend gemaakt. Bandai Namco liet onlangs nog los dat Beerus, Hit en Goku Black van de Dragon Ball Super serie in de game speelbaar zullen zijn. Daarnaast werd bekend dat Kid buu, Gotenks en de volwassen Gohan ook in de game zitten.

 

De game verschijnt op 26 januari voor PS4, Xbox One en PC. Doormiddel van een season pass kunnen spelers zes extra characters unlocken. Spelers die een pre-order hebben lopen zullen een stuk eerder aan de slag kunnen met Super Saiyan Blue Goku en Vegeta vanwege een early unlock.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek