Dragon Ball FighterZ DLC personages beschikbaar

Dragon Ball FighterZ logo game Bandai Namco

Dragon Ball FighterZ brengt weer nieuwe content uit, zo zijn er weer twee nieuwe karakters te koop. Mensen die de season pass hebben krijgen deze twee vechters er uiteraard bij.

De 2D fighting game van het Dragon Ball universum heeft nog stevig wat support van de community. Dit zie je natuurlijk ook met nieuwe personages die Bandai Namco in het spel brengt.

Fused Zamasu en Super Saiyan Blue Vegito zijn de twee nieuwste speelbare poppetjes. Ze zijn voor elk platform beschikbaar gemaakt dus mis je kans niet!

Backstory

Beide personages komen voor in de online serie Dragon Ball Super. Fused Zamasu is een van de grote antagonisten in het verhaal. Hij bestaat uit een fusie tussen Goku Black en Supreme Kai Zamasu. Een zeer sterke vijand dus!

Vegito is ook een fusie van Goku. Dit keer echter met Vegeta. Zijn specialiteit is Final Kamehameha: een combo van Vegeta’s Final Flash en Goku’s Kamehameha. Hij heeft ook een hele andere moveset dan elke andere karakter.

Wat mogen de FighterZ kosten?

Net zoals de eerste DLC karakters, Broly en Bardock, kosten Fused Zamasu en Vegito ieder €5 per stuk. Natuurlijk heeft iedere Fighter een eigen Lobby avatar en Z Stamp.

Ben je in bezit van de season pass dan krijg je beide vechters gratis.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek