Dragon Ball FighterZ eerste twee DLC karakters onthuld

Dragon Ball FighterZ

De website Gematsu heeft de eerste twee DLC karakters van Dragon Ball FighterZ onthuld. De twee karakters zijn Broly en Bardock. Het zijn de eerste twee van acht karakters die via DLC aan de game toegevoegd zullen worden.

De eerste twee DLC karakters van Dragon Ball FighterZ zijn onthuld. De twee karakters die als eerste toegevoegd zullen worden zijn Broly en Bardock. Het zijn de eerste twee karakters die onderdeel zijn van de FighterZ Pass. De FighterZ Pass kan gekocht worden voor de game en geeft je uiteindelijk in totaal acht nieuwe speelbare karakters. Gematsu heeft dit nieuws gebracht en liet ook meteen weten wat de Super Special Attack van beide karakters is. Broly’s Super Special Attack is Gigantic Meteor. Gigantic Meteor gebruikt 3 balkjes van de energy gauge en creëert een cluster van energie aanvallen. De Super Special Attack van Bardock is Revenger Assault. Bardock verandert door deze attack in een Super Saiyan en wordt daardoor veel krachtiger.

De karakters van de DLC zijn onthuld, maar verder is er nog niks over bekendgemaakt. De prijs en releasedatum kunnen op dit moment nog niet gegeven worden. Het enige wat zeker is dat spelers die de FighterZ Pass gekocht hebben de DLC karakters zullen ontvangen als ze gereleased worden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek