Dragon Ball FighterZ introduceert Broly en Bardock

Bandai Namco kondigt twee nieuwe personages aan in hele korte teasers. Broly en Bardock zullen in de eerste DLC pack het rooster versterken. Er is nog geen combat gameplay uitgebracht voor de fighters.

De twee teasers zien eruit als de pre-fight introducties met een edit eroverheen. Broly zal voor fans in het speciaal een leuk personage zijn aangezien hij fysiek de sterkste krijger is qua kracht. Ondanks zijn grote lichaam zal Broly licht op zijn voetjes zijn en snel gaan spelen. Bardock kennen wij allemaal als de vader van protagonist en hoofdrolspeler Goku. Dit personage heeft niet zoveel van zijn krachten kunnen laten zien in de serie, maar zal dat hier wel gaan doen. Bardock zal zelfs een Super Saiyan vorm krijgen.

Broly zal niet alleen snel en sterk zijn, maar ook zijn range of motion zal groter zijn dan die van andere strijders. Zijn kenmerkende aanval, Eraser Cannon, zal ook hier zijn handtekening compleet maken. Bardock zal was minder goede defensieve nummers laten zien en moet het hebben van kracht en snelheid. Riot Javelin zal Bardock’s herkenbare move zijn.

De twee Saiyans zitten bieden in de season pass van Dragon Ball FighterZ. Buiten deze twee zullen er nog zes andere personages verschijnen, voordat de game helemaal compleet zal zijn. Je kan elk personage los kopen, maar hierover zijn nog geen prijzen bekend. De seizoenskaart kost dertig Euro voor ieder platform. De game kreeg hoge reviews in het algemeen en staat bekend als een solide vecht titel binnen ons mooie gaming genre.

 

Wat vind jij van FighterZ en van de aankondiging van de twee karakters? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek