Dragon Ball FighterZ krijgt release datum

Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco’s geanticipeerde titel Dragon ball FighterZ is nog maar minder dan drie maanden van ons verwijderd, dit liet Namco weten. De game werd eerder al vaag aangekondigd voor ”Early 2018”, maar krijgt nu een daadwerkelijke datum: 26 januari 2018. 

De game word gemaakt door Arc System Works, de studio van Guilty Gear en BlazBlue. FighterZ komt uit voor op de PS4, Xbox One en de PC. Het is een 2D fighting game met 3D elementen in de graphics. Niet alle Dragon ball personages zitten erin, maar wel veel. Deze personages zijn in 3D gerenderd en zien er dus ook anders uit dan de achtergronden. Recent is nog bekend gemaakt dat Nappa en Captain Ginyu speelbaar zullen zijn. De game zal erg competitief zijn, maar zal ook een verhaallijn hebben.

Dragon Ball FighterZ

De verhaallijn zal een ”wat als” story worden. Android 16 word tot leven gewekt en de Z-Fighters worden stuk voor stuk vermoord. Spelers zullen de controle nemen over een ander personage per hoofdstuk (chapter). Die-hard fans zullen de Collector’s Editie oppikken, waarin je een 7-inch Goku beeldje zal vinden. Ook zullen ze twee personages krijgen, die ze direct kunnen unlocken: Super Saiyan Blue Goku en Vegeta. Ook zal je, als je nu pre-ordered, vroege toegang krijgen tot de aankomende FighterZ beta. De game zal een season pass krijgen met acht nieuwe speelbare personages, meer maps en moves en ga zo maar door. Deze zullen allemaal met de updates meekomen, als de tijd voorbij gaat.

FighterZ zal dus in januari al bespeelbaar zijn, ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek