Dragon Ball Super: Broly komt naar Nederlandse bioscopen

Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly gaat volgend jaar in de Nederlandse bioscopen gedraaid worden. Dit wordt vermeld op de Facebook pagina Dragon Ball Z exclusives. De film zal vanaf 24 januari 2019 te zien zijn in Pathé en Vue.

Dragon Ball Z fans mogen 24 januari 2019 in hun agenda gaan zetten. Dat is namelijk de datum dat de Dragon Ball Z film Dragon Ball Super: Broly in de Nederlandse bioscopen te zien zal zien. De film draait om Broly, een nieuwe Saiyan die het gevecht aangaat met de bekende Dragon Ball Z-karakters. Dit betekent dat je in de film onder andere een gevecht ziet tussen Frieza en Broly, Vegeta en Broly en tussen Goku en Broly. In de trailer van de film zien we dat Broly een Saiyan is die leert tijdens het gevecht.

Dragon Ball Super: Broly is vanaf 24 januri 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek