Dragon Ball Super, een oude bekende keert terug!

Dragon Ball Super

Toei Animation heeft aangekondigd dat een oude bekende terug gaat komen naar Dragon Ball Super, en daarbij zijn er ook een hoop theorieën over een nieuwe villain (vijand). Wie zullen het zijn? Bekijk het hier!

De nieuwe story arc van DBS begint 12 juni 2016. Aangekondigd door Akira Toriyama zelf is bekend gemaakt dat Future Trunks weer terug zal komen, dit was één van de favoriete personages in de wereld van Dragon Ball ooit!

Future Trunks keert terug in de tijd als hij ontsnapt van de toekomst terwijl  zijn leven aan een zijden draadje hangt, aan de handen van Black Goku, die dan waarschijnlijk ook de nieuwe villain zal gaan worden in de anime. Akira belooft ons dat dit gevecht de ‘bounds of space and time’ voorbij zal gaan. De gevechten in de nieuwe verhaallijn zullen zo ver gaan dat zelfs de hulp van de Omni-King (The God of Everything) nodig zal gaan zijn!

Future Trunks Animation

Future Trunks in Dragon Ball Super

Dus niet alleen Trunks komt terug ,maar ook een vijandelijke versie van Goku zal een grote rol gaan spelen. Veel mysteries zullen in juni uit gaan komen! Waar komt deze Evil of Black Goku nu vandaan? Een ander universum? Het is allemaal mogelijk en we zullen er snel achter gaan komen!

Heb jij nu de oudere serie van Dragon Ball Z niet gevolgd maar kijk jij wel Dragon Ball Super, of ben jij gewoon even vergeten waarom Future Trunks zo badass is? Bekijk hier een oudere video hier beneden van Future Trunks!

Wij zijn erg benieuwd naar hoe deze nieuwe arc zich uit zal gaan pakken, jij ook? Laat ons weten wat jou theorie is of wat jij vindt van de terugkeer van dit personage in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek