Dragon Ball Xenoverse 2 komt naar de Switch op 22 September

Dragon Ball Xenoverse 2 komt met een Nintendo Switch release op 22 september dit jaar. Dit werd gisteren door Bandai Namco aangekondigd. Tevens komt het spel ook op 22 september uit in Noord Amerika. Dit nieuws vervolgde de eerder al aangekondigde releasedatum voor Japan, waar zij op 7 september al aan de slag kunnen gaan met de game.

Naast de al reeds bekende features van Dragon Ball Xenoverse 2 , die al een tijdje uit is voor de andere consoles, komen ervoor de Switch wat exclusieve features. Zo kan je op de Nintendo Switch de bekende en beroemde aanvallen zoals de Kamehameha en de Spirit Bomb na doen met de Joy-Con motion controllers. Zoals je vroeger als kind er bij stond tijdens de serie, kan je dit nu met de Joy-Con het in het “echt” na doen.

Verder bevat de Nintendo Switch versie een local play mode. Met deze local play mode kan je tot en met zes spelers tegelijk met elkaar vechten. Vooralsnog lijkt dit een exclusieve feature te worden voor de Nintendo Switch eigenaren.

Bekijk in dit artikel enkele screenshots van Dragon Ball Xenoverse 2 voor op de Nintendo Switch.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek