Dragon Ball Xenoverse 2 Lite deze zomer naar Nintendo Switch

Dragon Ball Xenoverse 2

Eén van de vele vechtspellen in het universum van Dragonball zal een gratis versie krijgen op Nintendo Switch. De gratis versie van Dragonball Xenoverse 2 is reeds verschenen voor Playstation 4 en Xbox One in maart. Deze zomer zal Dragonball Xenoverse 2 Lite ook op Nintendo’s platform verschijnen.

Dit meldt een bron van Gematsu. Opmerkelijk genoeg vermeld de bron ook dat het gaat om een tijdelijk aanbod. De gratis versie van de Xenoverse game zal bepaalde content uit de volledige game bevatten inclusief multiplayer gevechten. Spelers die de volledige game besluiten te kopen na het spelen van de Lite versie hebben de mogelijkheid om alle data over te zetten.

Spelers die voor het eerst aan de slag gaan met Dragonball Xenoverse 2 Lite kunnen gebruik maken van de volgende content:

  • Speel vijf story episodes – “Raditz’s Attack,” “The Saiyan Threat,” “Ruckus on Planet Namek,” “The Ginyu Force Strikes,” en “The Galactic Emperor” – van de main game.
  • Neem deel aan online gevechten en online quests. Je hebt de mogelijkheid om tegen spelers te vechten die de volledige game hebben (je kunt geen deelnemen aan online events en expert missies).
  • Vecht mee in de Hero Colosseum mode inclusief alle content en online gevechten.
  • Verplaats al je data naar de volledige game indien je besluit deze aan te schaffen.

De volledige versie van de game is reeds verkrijgbaar op Nintendo Switch, ook verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC. Dragonball Xenoverse 2 Lite is vooralsnog enkel verkrijgbaar voor Playstation 4 en Xbox One. Bandai Namco heeft zelf nog geen aankondiging gemaakt.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek