Dragon Ball Z: X Keepers aangekondigd voor PC

Dragon Ball Z: X Keepers

In het Japanse magazine V-Jump is een nieuwe Dragon Ball Z game voor op de PC aangekondigd. Deze game zal de titel Dragon Ball Z: X Keepers krijgen. Verwacht wordt dat deze game in de lente in Japan gereleased zal worden. Er is nog niet bekend of deze game ook uit gaat komen in andere gebieden.

Bandai Namco heeft in de laatste oplage van het Japanse magazine V-jump een hele pagina toegewijd aan de aankomende pc game: Dragon Ball Z: X Keepers. Momenteel is hier helaas nog niet heel veel over bekend. Wel weten we dat de game free-to-play zal zijn en gespeeld kan worden via je internet browser. Het wordt een cross adventure game die een aantal micro transacties bevat.

Dragon Ball Z: X Keepers bestaat uit vier tegen vier gevechten. Spelers kunnen hier door middel van simpele click-based controls wisselen tussen vier verschillende characters. Deze characters kunnen sterker gemaakt worden gedurende de gevechten. Spelers kunnen het samen met vrienden opnemen tegen vijanden. Tevens bevat het spel een chat functie en is er een optie om items met elkaar te delen.

Hetgeen wat nu bekend is over de game klinkt al veelbelovend. Wij hopen dan ook dat deze game uiteindelijk ook in Europa gereleased zal worden. Tot die tijd kunnen wij ons vast vermaken met Dragon Ball FighterZ die verwacht word op 26 januari.

Dragon Ball Z: X Keepers

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek