Dragon Ball Xenoverse 2 – Alle unieke rassen en openings

dragon ball xenoverse 2 rassen

Deze maand verschijnt Dragon Ball Xenoverse 2. Onlangs is er een video verschenen waarin alle unieke rassen met bijbehorende openingen te zien zijn. Bekijk de video hier beneden!

In Dragon Ball Xenoverse 2 heb je de keuze uit vijf rassen waaruit jij jouw karakter op kunt baseren. Deze rassen zijn:

  • Majin
  • Saiyan
  • Mens
  • Frost Demon (Frieza’s ras)
  • Namekian

In de video hier beneden zie je elk ras met de daarbij behorende intro. Zoals we gewend zijn van de Dragon Ball serie gaat dit niet zonder de nodige onzin.

Wist je tot nu toe nog niet zeker welk ras jij zou gaan spelen in de game? Misschien helpt deze video jou dan met een keuze te maken. Welk ras past het best bij jouw karakter, of jouw speelstijl?

Als je besluit de game te pre-orderen krijg je een gratis extra persoange uit Dragon Ball Super en de Tao’s Flying Pillar waar je mee kunt rond vliegen in Conton City. Dragon Ball Xenoverse 2 verschijnt 28 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en Pc. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek