Dragon Bones DLC onderweg naar The Elder Scrolls Online

ESO Dragon Bones

De volgende grote DLC voor de The Elder Scrolls MMO zal in februari verschijnen en brengt onder andere twee gloednieuwe dungeons met zich mee. Bethesda heeft onlangs de eerste details omtrent Dragon Bones vrijgegeven.

De twee dungeons die worden toegevoegd aan de game zijn Scalecaller Peak en Fang Lair. De naam van de DLC wordt verklaard door de beschrijving van beide dungeons. Zo is Scalecaller Peak een oude burial site van een eeuwenoude Dragon Priest waar op dit moment cultists in rond zwerven die een dodelijke plaag aan het plotten zijn op Tamriel. Fang Lair is een oude Dwarven ruïne waar een duistere magiër zich schuilhoudt om een angstaanjagende draak tot leven te wekken.

Beide dungeons brengen bestaande, maar ook nieuwe monsters met zich mee. Waaronder “Plague-ridden ogres”, krachtigere magiërs en de undode wezens die hij bij zich draagt. Zelfs oude botten van een draak zullen worden gereanimeerd om jouw party de dungeon uit te jagen. Zodra je één van de twee dungeons ingaat zal je de eerste beloning ontvangen, namelijk een Renegade Dragon Priest Mask.

Daarnaast voegt de DLC nieuwe items, monsters en achievements toe. Dragon Bones kun je kopen via de in-game Crown Store, terwijl ESO Plus spelers niets extra’s hoeven te betalen om aan de slag te gaan met de nieuwe DLC in februari.

Naast de betaalde content zal update 17 gratis worden uitgebracht naast de DLC. Update 17 voegt een aantal nieuwe features toe:

  • Het Outfit System: laat spelers toe om het uiterlijk van hun uitrusting aan te passen, ongeacht de uitrusting die je draagt.
  • Twee Nieuwe Battlegrounds: de Orc Stronghold of Mor Khazgur en de Dwarven Ruins of Deeping Drome zijn twee nieuwe arena’s voor de 4v4v4 multiplayer chaos. (Battlegrounds PvP vereist ESO: Morrowind)
  • Home Storage System: deze langverwachte functie geeft spelers de mogelijkheid om voorwerpen veilig op te bergen in hun huis via het Homestead huisvestingssysteem.
  • Bijkomende Gameplay Functies: Nieuwe Quality of Life toevoegingen voor zowel nieuwe als ervaren spelers om het meeste uit ESO te halen. Waaronder de nieuwe Level Up en Skills Adviseurs die spelers begeleiden naar de beste upgrades wanneer ze in niveau stijgen; daarbovenop verbeteringen bij het vechten, die het makkelijker maken om vaardigheid synergiën te herkennen en te activeren.

Speel jij The Elder Scrolls Online en kijk jij uit naar deze DLC? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek