Dragon Quest 11 heeft een nieuwe trailer op de E3

Square Enix heeft op hun E3-persconferentie een nieuwe trailer laten zien van Dragon Quest 11. De game zal op 4 september uitkomen op de PS4.

Dragon Quest 11 zou oorspronkelijk op 29 juli vorig jaar uitkomen. De game is meerdere keren uitgesteld en Square Enix heeft ons op deze E3 een nieuwe trailer laten zien van de game. De trailer eindigt met het bericht dat de game op 4 september in de winkels zal liggen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek