Dragon Quest 11 komt naar Nintendo Switch, bekijk gameplay

Dragon Quest 11

Dragon Quest 11 heeft de officiële aankondiging gekregen om naar een derde platform te komen. De Nintendo Switch krijgt er bij deze dus een game bij! Bekijk hier nieuwe gameplay voor de Playstation 4 en Nintendo 3DS.

Op de Japanse Nintendo website kwam er gisteren een post die liet zien dat de game naar de Nintendo Switch, oftewel de nieuwe aankomende console, zal komen. Er zijn geen verdere details uitgebracht hierover. Maar de game zal samen met Dragon Quest 10 naar de nieuwe console komen. Er worden steeds meer games aangekondigd voor de Switch en er zullen er nog meer gaan volgen, bekijk hier beneden alvast een Playstation 4/ Nintendo 3DS gameplay video die onlangs is verschenen.

De video zelf is in het japans dus je kan de tekst natuurlijk niet lezen mits je Japans kan lezen natuurlijk. Maar alsnog kun je als gamer een goed idee vormen van wat zich hier afspeelt en hoe de game werkt. Wonderbaarlijk genoeg ziet hij er op beide PS4 en 3DS fantastisch uit. Op de 3DS is ook nog de dynamische map te zien, die in een 2D versie van jou met je mee rent. Deze map is erg handig en laat zelfs acties zien die jij uitvoert.

In de PS4 versie zie je de speler op een mount en in een ‘Slime-infested’ veld rond rennen. Op het paard zie je nog hoe de speler zijn vijanden omver rent. De 3DS versie daarentegen laat een heel ander beeld van de game zien. In deze versie zie je hoe de speler een dorpje exploreert en bepaalde acties uitvoert zoals het breken van barrels.

Dragon Quest 11 of XI heeft nog geen officiële release datum maar de game zal in Japan volgend jaar verschijnen. Lijkt de game jou vet? Wat vind je van de Switch tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek