Dragon Quest Builders vanaf 14 oktober op de Playstation 4

Dragon Quest Builders

Kennen we Dragon Quest nog? De bekende RPG serie uit Japan keert terug met een sterke fundering op de Playstation 4 en Playstation Vita. De nieuwe entree in de Dragon Quest serie laat je op avontuur gaan, maar ook bouwen.

Een soort van Minecraft met een dieper verhaal die je op je eigen manier kunt ontdekken eigenlijk. Jouw doel is om de Drakenheer te verslaan. Om dit voor elkaar te krijgen moet je eerst met je creativiteit dorpjes en torens opnieuw bouwen zoals jij dat wilt. Tijdens je zoektocht kom je allerlei iconische monsters uit de Dragon Quest franchise tegen die je kunt verslaan.

Door jouw verbeelding en creativiteit herbouw jij de wereld van Alefgard en geef je je eigen karakter aan het verhaal. Dit zijn de meest voor de hand liggende kenmerken van de nieuwe Dragon Quest:

  • Bouw diverse unieke gereedschappen met materialen die je verzamelt en herbouw dorpen en steden om de verscheurde wereld van Alefgard weer tot leven te wekken.
  • Met een intuïtieve besturing bouw je in een mum van tijd de torens en kastelen van je dromen.
  • Speel op je eigen manier: een meeslepend DRAGON QUEST-verhaal, een wereld die wacht op verkenning en de vrijheid van sandbox gameplay zorgen voor een nieuwe en spannende spelervaring.
  • Strijd tegen beroemde monsters uit de DRAGON QUEST-serie en communiceer met schitterend ontworpen 3D-personages.

Dragon Quest Builders

Als je besluit om de Day-One Edition te pre-orderen krijg je extra bouwmaterialen die je kunt gebruiken in de vrije-modes. Deze bestaan uit de klevende blokken, lente poeder en de gouden blokken.

Dragon Quest Builders verschijnt op 14 oktober voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek