Dragon Quest Heroes dichtbij

Om de mensheid voor te bereiden op DRAGON QUEST HEROES®: The World Tree’s Woe and the Blight Below™, Heeft Square Enix informatie vrij gegeven over de verschillende soorten monsters die zich in de wereld van Dragon Quest zullen bevinden.

Zoals ze zeggen: ‘Some are cuddly, some you might want to avoid cuddling’. De monsters in deze game zullen aardig afwijken van wat spelers gewend zijn in dit genre. Van zachtaardige monstertjes naar de meeste enge beesten die je je kunt voorstellen. Bijvoorbeeld de Slime, Metal Slime, Heal Slime en de één-oog Gigantes. Begonnen met de 8 bit versie van de andere delen in de franchise zullen ze nu in HD te zien zijn in Dragon Quest Heroes. Beide fans en mensen die nieuw zijn met de games zullen zich verbazen over wat ze zullen tegen gaan komen, zet je schrap!

 

GameFootage-Screenshot-2015-08-18-08-28-10

De graphics van de game zijn in dezelfde stijl als de andere delen alleen in dit deel is er een stukje meer HD te vinden!
Deze Anime/cartoon-achtige fighting MMO zal veel mensen van hun stoel blazen! Het spel begint zijn verhaal in de stad Arba waar in donkere wolk over komt gevlogen. deze wolk zorgt er voor dat de ooit vredevolle wezens in deze wereld nu in een ongelofelijke rage komen. Vecht samen met de held en helding Luceus en Aurora en meer personages van de oude cast van deze franchise tegen de monsters en stop whatever er allemaal aan de hand is.

Dragon Quest Heroes zal vanaf 13 Oktober te spelen met maar liefst de prijs van €59,99. Ook is er een speciale editie die €99,99 zal gaan kosten en een reward-chest box zal bevatten met levensechte items erin. Ook zullen hier een aantal downloadbare items in zitten en exclusief content. Hier voor jullie de trailer:

Dragon Quest Heroes zal vanaf 13 Oktober beschikbaar zijn op de Playstation 4, wat vind jij van de game zover? Let us know!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek