Legendary skin release: Dragon Trainer Tristana

Dragon Trainer Tristana splash

Er is weer een nieuwe skin gereleased in League of Legends. Dit keer is het Dragon Trainer Tristana. In plaats van een cannon schiet Tristana in deze skin met een draak. Dit schattige draakje schiet vuurballen en zal ook reageren op bepaalde emotes van Tristana.

Jaaaaaa er is weer een nieuwe legendary skin gereleased. Dragon trainer Tristana is daarmee de tweede legendary skin van deze champion. En ook is deze skin de tweede van de Dragon trainer skinuitvoering. Waarschijnlijk zal dit dus een nieuwe serie van skins kunnen starten.
De skin staat echt meer in het teken van het draakje in plaats van Tristana. Er is heel veel werk naar de draak gegaan omdat er ook veel animatie in zit en ook de core is van haar skin. Naast anders gekleurde pixels en animaties zitten bij deze skin nieuwe geluiden. En ook heel veel spraakinteracties hebben naar andere champions en monsters. Zoals naar de dragon: “There is only room for one scaling monster”. De skin zal ook verschillende voice interacties hebben met tegenliggende skins zoals die van de dragonslayer series (Dragonslayer Braum, Dragonslayer Vayne, Dragonslayer Jarvan IV en Dragonslayer Pantheon). Als je je taunt gebruikt tegen die champions dan zegt Tristana:  “WHAT ARE YOU WEARING?” “You monster….”

Deze skin kost 1820RP en zal ook niet afgeprijsd worden tenzij er een speciale actie is. Stel je hebt nou niet genoeg RP en je vind het draakje van tristana echt veel te lief. Dan kun je de Riggle Ward kopen voor 640RP, Deze ward is Riggle (het draakje van tristana) in een ei.

Hieronder kun je een filmpje zien van de nieuwe skin en hoe de abillities, animations, voice en interracties met andere champions zullen zijn ingame.

Wat vinden jullie van deze skin? Lijkt het je de 1820RP waard of toch niet? Laat je horen in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek