Dragon Ball Xenoverse 2 aangekondigd met trailer

Dragon Ball Xenoverse 2

Bandai Namco heeft de afgelopen dagen al flink liggen teasen naar een nieuwe Dragon Ball game en heeft vandaag officieel de sequel op XV aangekondigd: Dragon Ball Xenoverse 2. Bekijk hier de trailer en eerste informatie.

Een release datum is nog niet vastgesteld, maar hij gaat wel nog ergens dit jaar uit komen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Bekijk hier beneden de announcement trailer:

De trailer lijkt eigenlijk heel erg op de eerste game, die momenteel te spelen is, maar hier moet je blijkbaar niet alleen het verleden redden, maar ook de ”toekomst”. Het lijkt erop dat we een hoop background informatie gaan krijgen over Trunks (Future). Bandai Namco heeft ook een website voor de game op het interwebs geplaatst, bekijk deze hier. Op deze website kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je alles te weten zodra het op internet komt te staan, via jouw mail!

Mocht je daar nu geen interesse in hebben, maar wil je wel het nieuws over Dragon Ball Xenoverse 2 volgen, blijf dan zeker weten onze website in de gaten houden! De eerst Xenoverse game kwam uit in februari 2015 en was niet de meest gewilde Dragon Ball game. Het verhaal sprak veel mensen aan, maar de gameplay was gewoon niet zoals een DB fighting game hoort te zijn. De eerste game kreeg daarom ook maar op veel sites een 6/10. Laten we hopen dat dit deel zoveel mogelijk feedback van de fans op heeft gepakt!

Dragon Ball Xenoverse

In Dragon Ball Xenoverse kun jij jouw eigen personage creëren en hierbij kun je kiezen uit de vijf grote rassen. Dit is iets wat veel mensen naar de game toe trok, en ondanks de vele missers die de game had, bood hij wel weer een hoop extra’s en frisse ideeën. Hopelijk krijgen we in Xenoverse 2 het beste van de oude fighting games samen met het MMORPG element van Xenoverse 1.

In ander nieuws: Kijk jij graag Dragon Ball Super? Dan ben je waarschijnlijk wel benieuwd wie wij in de serie terug gaan zien, bekijk het hier!

Wat vind jij dat Dragon Ball Xenoverse beter moet doen dan zijn voorganger? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek