Dragon’s Dogma Pre-order + bonussen

Dragon’s Dogma verschijnt bijna voor de PC. In 2012 is deze game al verschenen voor de Playstation 3 en Xbox 360 maar Capcom heeft toch besloten om de game alsnog uit te brengen voor de PC. Dit zal gebeuren op 15 januari, daar hoort natuurlijk een pre-order bij met een aantal bonussen!

De actie role-playing game van Capcom werd erg goed ontvangen door de Playstation 3 en Xbox 360 gamers. Capcom twijfelde nog over een vervolg op de serie na de aankondiging van Dragon’s Dogma Online, maar voorlopig blijft het even bij een heruitgave voor de PC. Het succes van de game is voornamelijk ontstaan door het combineren van eerdere Capcom games in deze Hack & Slash game. Zo hebben ontwikkelaars van Resident Evil, Devil May Cry en Breath of Fire ook mee geholpen met het tot stand brengen van Dragon’s Dogma.

DD Steam Pre-order

De Steam versie van de game is nu te pre-orderen via de Steam-Store voor 29,99. Alle pre-orders zullen naast de game het volgende ontvangen:

  • Digital Art Book – Een complete replica van de Dragon’s Dogma Official Design Works. Meer dan 300 pagina’s gevuld met content die mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze game. Hierin zul je Characters, wezens, wapen ontwerpen, ruwe schetsen, verhaallijnen en commentaar van de maker terug vinden. (De fysieke versie is bij verschillende uitgevers te koop voor een prijs van ongeveer $45.)
  • Dragon’s Dogma: Dark Arisen Masterworks Collection – Een digitale soundtrack verzameling met 53 liedjes inclusief alternatieve versies die niet in de game te horen zijn. Deze zullen in zowel MP3 als FLAC formaat te downloaden zijn. (Totale downloadgrote: 1.74GB)

Geen verkeerde bonus dacht ik zo, helaas geen fysieke artbook, maar voor een prijs van dertig tientjes is dit geen slechte bonus!

Dragon’s Dogma: Dark Arisen zal vanaf 15 januari beschikbaar zijn voor de PC, de Playstation 3 en Xbox 360 versie van de game zijn al sinds 2012 verkrijgbaar. Gaan jullie hem voor de PC halen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek