Dream na twee jaar volledig speelbaar op de PC

Na twee jaar op Steam Early Acces te hebben gestaan is het dan eindelijk zo ver, studio HyperSloth heeft aangekondigd dat ze bezig zijn om de volledige game aankomende 31 juli uit te geven. Als de voortekenen juist lijken te zijn lijkt deze kleine Engelse indie studio goud in handen te hebben.

In het spel maak je een reis in de onderbewuste gedachten van Howard Phillips. Na het verliezen van een geliefd familielid besluit Howard aan de hand van zijn gedachten te kijken hoe hij zijn weg in de toekomst kan gaan bewandelen. Op weg in zijn mysterieuze gedachten neemt hij je mee naar de meest uiteenlopende plekken. Van betoverende dromen tot verschrikkelijke nachtmerries, Howard neemt je overal mee naar toe. De game is zodanig ontwikkeld dat je jezelf letterlijk in een droom omgeving bevindt en dat zonder het al teveel door te hebben. Dream is voor gamers die niet van bijvoorbeeld shooters of keiharde actie houden. Nee, deze game is gemaakt voor spelers die zichzelf willen herkennen in de dromen die zij elke dag zelf kunnen hebben.

Howard Philips, neemt je mee op een onvergetelijke reis in Dream is het letterlijk allemaal mogelijk, vind jij je weg uiteindelijk nog terug? Als het spel net zo betoverend word als de voortekenen, dan ziet de toekomst voor Hypersloth er rooskleurig uit. Bekijk hieronder de release trailer van Dream en deel jou mening met ons.

Dream staat gepland voor release op 31 juli voor de PC.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek