Dreamfall Chapters komend jaar naar consoles

dreamfall chapters

Deep Silver en Red Thread Games zijn blij om bekend te maken dat Dreamfall Chapters naar de Ps4 en Xbox One komt. De console versie zal wereldwijd te koop zijn vanaf 24 maart 2017. Deze versie zal het volledig verhaal bevatten bestaande uit 5 afleveringen met een totaal van 13 hoofdstukken.

Dreamfall Chapters is een 3D Adventure dat zich afspeelt in parallelle werelden. Een wereld is een donkere cyberpunk visie van onze toekomst, de andere een magische fantasy wereld. De game volgt 2 onwaarschijnlijke helden op hun avontuur door werelden om de realiteit te redden van de ondergang.

www-adventuregamers-com

Beide console versies van Dreamfall Chapters zullen meerdere verbeteringen hebben: verbeterde character models, verbeterde animaties, belichting en special effects. Hierbij ook nog een langere in-game soundtrack en verbeterde sound effects.

Met een gloednieuwe verhaallijn en een kers verse cast aan personages zal Dreamfall Chapters nieuwe spelers introduceren aan The Longest Journey saga. Terwijl terugkerende spelers hun langverwachte einde krijgen, waar ze al op wachten sinds het eind van Dreamfall: The Longest Journey.

dreamfall chapters

Dreamfall Chapters hoofd kenmerken:

  • Boeiend verhaal: Beleef een diep en emotionele verhaallijn met meer dan 100 volledig ingesproken personages.
  • Ver doorvoerende beslissingen: Vorm je eigen verhaal en voortgang van je avontuur door keuzes en acties die je maakt, en leef met de verrassende en soms vernietigende consequenties.
  • Spannende verkenning: Verken mooie, rijke, gedetailleerde en originele werelden dat een prachtige cyberpunk visie van onze toekomst combineert met een magische fantasie.
  • 3 speelbare personages: Speel als 3 verschillende personages, allemaal op avontuur door werelden, door het leven en door hun eigen hart en ziel.
  • Uitdagende puzzels en raadsels: Los de compleet verhaal gedreven puzzels en raadsels op die een integraal deel van het verhaal zijn.
  • Verbeterd voor consoles: verbeterde character models, animaties, belichting, special effects, Sound effects en een langere soundtrack.

Dreamfall Chapters zal vanaf 24 maart 2017 beschikbaar zijn op de PS4 en de Xbox One. De adviesprijs is €29,99. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek