Drie nieuwe For Honor trailers: Samurai, Viking en Warriors

For Honor Factions Classes

Ubisoft heeft drie nieuwe For Honor trailers online gezet. PAX West, een gaming festival, is in volle gang en Ubisoft maakt hier dan ook gebruik van. De video’s zullen zich focussen op een serie getiteld Hero Series.

In deze Hero Series worden een soort ”classes” besproken en natuurlijk krijg je hier ook beelden van te zien. De eerste video laat de Kensei zien. Dit is een character gebaseerd op een Samurai faction. Kensei is één van de zes speelbare classes tijdens de opkomende alpha test periode. Zoals je hier beneden in de video kunt zien heeft de Samurai een erg sterke swing, eentje die capabel is om een hoofd ”properly” eraf te hakken.

De tweede video zal gaan over The Raider, komende van een Viking faction. Dit personage ziet er extreem bruut uit, niet alleen door zijn bouw, maar ook door de mega battle-axe die hij rond zwaait. Vikings staan bekend om het plunderen van nieuw land en om een eeuwenoude thuisland terug te winnen. Bekijk de gameplay video hier beneden.

De laatste, maar zeker niet de zwakste, is de Knight Warrior. Deze staat bekend als The Warden. De knights zijn al jaren uit elkaar en komen nu weer langzaam bij elkaar onder één banner, de Iron Legion. Bekijk de video van dit personage ook weer hier beneden!

Wil jij de alpha spelen? Hier kun je kans op maken. Je kunt via de For Honor website jezelf aanmelden voor de alpha test. Houd er rekening mee dat er een kans is dat je niet mee kan doen. De alpha test is speelbaar voor de gekozen mensen tussen 15 en 18 september 2016. Mocht jij gekozen worden, vergeet dan natuurlijk niet te spelen!

For Honor zal 14 februari 2017 uit gaan komen voor op de Playstation 4, Xbox One en PC. Laat ons weten wat jij tot nog toe vind van de game.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek