Driveclub komt naar Playstation VR

Driveclub racing Playstation

Het lijkt erop dat de Playstation 4 race game Driveclub een Virtual Reality versie krijgt voor de Playstation VR. De Entertainment Software Rating liet recent een lijst zijn waarin Driveclub VR ook te zien was.

Driveclub’s developer Evolution Studio is een maand geleden ongeveer gesloten omdat Sony de dochterbedrijven wilde herstructureren. Maar een aantal mensen die in deze studio werkte zijn  overgestapt naar Codemasters. Toen der tijd heeft Sony ook aangegeven dat Codemasters dus ook Driveclub over gaat nemen. En nu lijkt het er dus op dat een VR versie voor de game en plan van het bedrijf is!

Driveclub racing Playstation

Vermoedelijk is op de Paris Games Week in Parijs vorig jaar al een Virtual Reality versie van de game aanwezig geweest en iedereen die dit speelde vond het geweldig en een strak plan. Waarschijnlijk heeft de studio dus ook iets gedaan met deze feedback.

Driveclub directeur Paul Rustchynsky heeft aangegeven toen der tijd dat dit nog maar een prototype versie was, dus zo’n verassing is het natuurlijk niet dat de game deze nieuwe versie gaat krijgen. ”We don’t know what we’re going to do with that just yet. If it get’s good reception (Op de Paris Games Week) which I think it will, I think that it could turn into something more than just a tech demo.” Dit is wat Paul op de PGW naar het publiek toe heeft gezegd. Zodra hier meer nieuws over uit gaat komen zijn jullie de eerste die het van ons weten!

Playstation VR komt in oktober dit jaar nog uit met een prijs etiketje van vierhonderd euro. Sony is daarbij ook nog aan het werken aan een ”more powerful” Playstation 4 die ook in die maand zal gaan verschijnen.

Ga jij zo’n VR halen? Of wacht je liever nog een paar jaartjes totdat deze technologie weer een stuk vooruitgang heeft? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek