Driveclub krijgt grote gratis update

Driveclub Playstation 4 Update

Sony´s Playstation 4 racing game Driveclub werd deze week voor hoogstwaarschijnlijk de laatste keer aangevuld met een update. Het spel gaat eruit met een knallend einde met een patch van bijna 6GB groot. Deze patch voegt 15 race tracks toe en meer!

Eén nadeel van het feit dat dit waarschijnlijk de laatste patch is, is dat de game dan misschien ook geen PS4 Pro patch zal gaan krijgen, ook al is dit nog niet vastgesteld. Via de website van TeamVVV kun je meer informatie krijgen inclusief de patch notes.

“Thanks for your support. Thanks for your commitment. Farewell.”  – Het development team

Drvieclub Playstation 4 Patch

Het grootste deel van het Driveclub VR project was gemaakt door Evolution Studios. Deze studio heeft helaas afgelopen maart haar deuren gesloten. Sony’s WWS Immersive Technology Group heeft samen met wat Evolution veteranen de game afgemaakt. Deze game kwam 13 oktober uit als launch titel voor de Playstation VR.

Speel jij nog steeds Driveclub? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek