Dying Light 2 aangekondigd tijdens E3

Dying Light 2

Tijdens Microsoft’s E3 2018 persconferentie werd eindelijk Dying Light 2 aangekondigd door Techland! De game bevat een aantal nieuwe features ten opzichten van het eerste deel in de franchise.

Een van de nieuwe features in Dying Light 2 is dat jouw keuzes impact hebben op de wereld en het verhaal. Het ecosysteem reageert op jouw acties en keuzes in het spel. Je kunt er voor zorgen dat je de stad voorziet van water of stroom voorzieningen door bepaalde factions te helpen. Makkelijk toch als je je gebied kunt voorzien? Ja, alleen trek je daar wel meer mensen mee aan die misschien niet de beste bedoelingen hebben voor jou en de factions. Wat er in de nacht gebeurd, is nog steeds een terror.

Bekijk hier de eerste trailer:

En hier de gameplay:

Dying Light 2 heeft nog geen release datum. De game verschijnt waarschijnlijk in 2019 voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek