Dying Light krijgt 10 gratis DLC binnen 12 maanden

dying light

Techland is nog lang niet klaar met hun zombie franchise Dying Light. Gedurende een event tijdens E3 maakt de studio bekend 10 gratis DLC toe te voegen aan de game binnen de volgende 12 maanden.

Techland bevestigd dat enkele van deze nieuwe DLC nieuwe story content zal bevatten. De eerste DLC verschijnt binnenkort al en zal nieuwe vijanden met zich meebrengen. We hebben van Techland al mooie uitbreidingen gezien aan Dying Light. zo bracht The Following een gloednieuw gebied toe aan de game met een compleet nieuw verhaal en de optie om voertuigen te besturen. Spelers kregen de mogelijkheid een buggy te gebruiken die je zelf kon aanpassen.

Techland heeft verder weinig bekend gemaakt omtrent de rest van de inhoud van de DLC, maar over gratis content mogen we niet klagen natuurlijk. Wel laten ze weten dat het gaat om nieuwe locaties, toevoegingen aan het verhaal, gameplay mechanics, wapens, vijanden en meer.

We zullen nog iets langer moeten wachten op concrete details!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek