E3: Just Dance 17 verschijnt in oktober!

Just Dance 17

De stok wordt doorgeschoven naar onze vrienden van Ubisoft. Wij zijn benieuwd! Bekijk hier de eerste titel van Ubisoft: Just Dance 17. Zoals gewoonlijk zien wij ieder jaar een nieuwe Just Dance van Ubisoft. 

EA Play, Bethesda, Microsoft, en nu is het tijd voor Ubisoft om de persconferentie te starten. Zoals gewoonlijk maken zij er altijd een feestje van, en is het meer een soort van show, in plaats van een simpele line-up van games. Aisha Tyler host net als vorig jaar de Ubisoft E3 persconferentie. Net als iedereen, begint Aisha met het bericht over de Orlando shooting, maar snel over naar de gaimz!

Aanschouw hier de reveal trailer voor Just Dance 17! Klaar om met je heupen te swingen? #Pray4hotlinebling

De eerste bekende nummers van Just Dance 2017 zijn: “Sorry” door Justin Bieber, “Lean On” door Major Lazer Ft. MØ & DJ Snake, Don’t Stop Me Now door Queen, een hoop meer nummers volgen nog.

Just Dance 17 zal in oktober verschijnen voor alle consoles, dus Playstation 4, Xbox One, Wii, Wii U, Xbox 360, Playstation 3, PC, en voor de NX in 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek