E3: South Park The Fractured But Whole

Fractured but whole

We gaan verder met de persconferentie, we zagen net al een machtige trailer van Ghost Recon Wildlands. De volgende Tom Clancy’s game waar we allemaal over kunnen gaan hypen, maar hier stopt het niet! De volgende game: South Park The Fractured But Whole!

South Park kennen we allemaal natuurlijk. Na de verrassende succes van de eerste game wilde de bedenkers eigenlijk niet stoppen. Het is té leuk om een game te ontwikkelen van South Park om er maar één te doen.

Je bent de “new kid” en je gaat jezelf leren kennen in deze game. De game speelt zich direct af na de gebeurtenissen van de Stick of Truth. Het enige verschil is dat je nu in een complete andere setting speelt. Het is geen Game of Thrones thema meer, maar meer een superhelden thema.

De game heeft verschillende classes, die jij kunt gaan combineren tijdens het maken van je karakter. Het volgende is geen grapje: De game heeft een “gayfish” die houdt van fishsticks.. De game zit opnieuw boordevol humor blijkt maar weer, en wij kunnen werkelijk niet wachten tot deze game het daglicht gaat laten zien! Verschillende films worden voor schut gezet in deze hilarische game, met name: Captain America, en The Avengers. Shots Fired!

De combat in The Fractured But Whole is anders dan in het eerste deel. In het eerste deel waren je scheten legendarisch, maar dit keer zijn ze nóg sterker!

Als jij de nieuwe South park game: The Fractured But Whole koopt, krijg je de eerste game er gratis bij! Direct bij de aankoop. Zelfs bij Pre-orders! De game verschijnt voor Xbox One, PC en Playstation 4 op 6 december! Get ready to hype!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek