E3: Horizon Zero Dawn Gameplay footage

Horizon

We gaan verder met de Playstation trein op weg naar nieuwe titels en releases, de volgende game in de line-up is een titel die absoluut niet ontbreken mag: Horizon Zero Dawn. Van de Nederlandse ontwikkelaars Guerilla Games!

Gloednieuwe gameplay van Horizon Zero Dawn. Een game waar alle Playstation fans na het succes van de Killzone franchise naar uit kijken. Met de talenten van Guerilla Games, en de kracht van de Playstation 4 zijn een hele hoop dingen mogelijk. Bekijk hier beneden bijna 10 minuten lang nieuwe gameplay beelden voor Horizon Zero Dawn!

Het lijkt er op dat de lijst met gadgets en wapens flink zijn uitgebreid sinds E3 2015. We zien een hoop nieuwe dingen in deze gameplay footage, waaronder een mount. Het gaat dus mogelijk worden om jezelf sneller te verplaatsen met behulp van een mechanische eland?

Wij kijken erg uit naar deze nieuwe game van Guerilla, maar hopen aan de andere kant toch nog steeds op een nieuwe Killzone! Wat vind jij van deze game? Beter dan Killzone, of zie je ze graag beide op de PS4? De show is nog maar net begonnen, en voor dat we het weten mogen we aan de slag met deze game!

Horizon Zero Dawn verschijnt 28 februari exclusief voor de Playstation 4!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar