E3: For Honor verschijnt in februari 2017!

For Honor

Na het genieten van Widlands, en in een deuk te hebben gelegen van de nieuwe South Park game, VR gezien hebben van Star Trek en Eagle Flight, maken we even ruimte voor onze volgende titel van Ubisoft: For Honor!

Vorig jaar tijdens de multiplayer reveal konden we al een beetje wat proeven van de game. Maar nu krijgen we wat meer informatie over het verhaal van de game, en de motivatie om ten strijden te gaan in deze epische hack and slash! En wie kan deze game ook beter aankondigen dan Jason Vandenberghe? De Director voor For Honor!

Aanschouw hier beneden al een beetje de battle mechanics die nodig zijn om jouw weg naar victorie te ontdekken, het lijk er op dat je met je thumbstick naar de goede kant moet bewegen om een aanval van links, rechts of boven te blocken. Geniet van deze game, wanneer hij eindelijk het licht gaat laten zien, op Valentijnsdag 2017! Klaar om jouw geliefde af te maken in een episch gevecht onder de lakens?

Ridder, Viking of Samurai, vind uit waarom ze het tegen elkaar opnemen in de Story trailer!

For Honor verschijnt 14 februari voor de Playstation 4, Xbox One, en PC. Meld je hier aan voor de Alpha test!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek