E3: Ubisoft kondigt Steep aan

Steep

Ubisoft begon goed, maar begint langzaam af te zwakken met een paar indie titels, en de Assassin’s Creed film. Maar dit houdt ons niet tegen uiteraard, op naar de volgende, en laatste aankondiging van Ubisoft. Een gloednieuwe IP: Steep.

Als laatste game van de persconferentie komt Ubisoft met een gloednieuwe IP. Een sport game in een open wereld. We weten ondertussen al dat Ubisoft wel een handje heeft aan Open World games. In deze nieuwe IP: Steep, willen zij testen of open world ook past bij sport games.

Steep speelt zich af in de Alpen en Alaska. Je kan de wereld om je heen verkennen door Mountain View aan te zetten. Je zoomt dan uit en neemt een kijkje naar alle bergen om je heen waar je naar toe kunt reizen. Aangezien de game zich af speelt in de bergen, met sneeuw. Zijn er een aantal beperkingen aan de soorten sport die uitgeoefend kunnen worden. Dit zijn onder andere: Parachute springen, Wingsuit flying, snowboarden, en skiën.

De game is vrij cinematisch ingesteld, je kunt je eigen ‘trails’, stukken die je hebt afgelegd, terug bekijken, pauzeren, camera beelden bekijken, en andere atleten spectaten.

Steep verschijnt in december 2016 voor de Playstation 4, Xbox One, en PC. Je kunt je hier aanmelden voor de Beta!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek