E3: Resident Evil VII en Playstation VR

Playstation VR

Sony gaat als een sneltrein. De ene game aankondiging na de andere. De ene trailer na de andere, maar dat maakt niks uit natuurlijk. Hoe meer games hoe beter, en dat denkt Sony waarschijnlijk ook! De volgende titel: Resident Evil VII.

Een Playstation VR horror titel wordt getoond met prachtige visuals en iconische horror-games kenmerken. Resident Evil VII zal compleet van begin tot eind te spelen zijn met Playstation VR.

Playstation VR zal 13 oktober zijn debuut maken in de Verenigde Staten en gaat $399,- kosten. Samen met de Playstation VR zullen er 50 launch titels zijn zodat je je absoluut niet zal vervelen met de headset voor de eerste paar maanden.

Final Fantasy XV voor PSVR:

Here They Lie:

Bekijk hier Farpoint gameplay voor de PSVR:

Een gloednieuwe Batman VR trailer:

En natuurlijk de Resident Evil Demo die getoond werd op het evenement:

Resident Evil VII zal op 24 januari worden uitgebracht, PSVR met een hele hoop launch titels verschijnen op 13 oktober in de Verenigde Staten. Er is nog geen exacte datum voor Europa bevestigd, maar dit is waarschijnlijk ook in oktober.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek