E3: Death Stranding aangekondigd voor Playstation 4

Death Stranding

Andrew House komt op de stage en verteld ons dat 2016 een van de sterkste line-ups ooit is voor de Playstation. Maar zover waren we eigenlijk al. En daar met een epische intro kondigt hij Hideo Kojima aan op het podium! Wow!

De nieuwe game en eerste game van Kojima Productions, de grote man achter de Metal Gear Solid franchise die onlangs zijn eigen studio is begonnen kondigt zijn eerste game aan: Death Stranding. Bekijk hier beneden de aller eerste teaser trailer:

We zien een naakte man, maar niet zomaar een naakte man, want het is Norman Reedus, wel bekend van de razend populaire serie The Walking Dead. Het lijkt er op dat Norman de protagonist is van deze nieuwe game die de naam Death Stranding draagt.

Hopelijk gaan we snel meer zien van deze game! Op dit moment weten we nog niks concreets, behalve dat het zeer en zeer waarschijnlijk een Playstation 4 exclusive titel gaat worden. Zoals gewoonlijk houden wij jou op de hoogte.

Laat ons vooral weten wat jij vindt van deze teaser trailer. Een terechte hype, of verdient Kojima Productions toch niet de hype die het op dit moment ontvangt van alle fans? Dit zal de eerste game van Kojima Productions ooit worden sinds Hideo vertrokken is bij Konami.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek