E3: Assassin’s Creed: Origins komt in oktober!

Assassin's Creed: Origins

De E3 is in volle gang, beginnende met Microsoft! De Xbox One X is net aangekondigd en nu is het tijd voor: Assassin’s Creed: Origins . Alle games die door Microsoft worden aangekondigd worden gespeeld op de nieuwe Xbox in True 4K HD. 

Het is alweer een tijdje geleden sinds er een nieuwe Assassin’s Creed game aan werd gekondigd, nu is het dan toch echt tijd! De game zal ons naar het oude Egypte brengen. Waar de eerste Assassin’s Brotherhood werd begonnen. Het verhaal gaat over Bajet, de laatste protector van zijn community. De game zal bepaalde donkere krachten meebrengen, die de game naar een bijna sci-fi status zal brengen, maar alsnog in het kader van AC.

Één trailer was voor Microsoft zeer zeker niet genoeg, er moest nog gameplay komen. We krijgen een dorpje genaamd Siwa te zien. ‘Jij’ zit met het hoofdpersonage op een paard dit dorpje te exploreren. Je krijgt te zien hoe jij een havik kan besturen en deze als een soort drone kan gebruiken. De game ziet er adembenemend uit. Mid-Air combat is ook een ding wat de game zeer zeker in een nieuwe manier van combat brengt. De stemmen die in het spel gebruikt worden hebben ook accurate accenten.

We krijgen een inventory menu te zien, waarin je te zien krijgt dat jouw wapens en armor een level hebben, wat zorgt voor een boel toffe customization. De game heeft zelfs een level-systeem met attributen waarmee je jouw personage volledig naar jouw speelstijl kan maken. Ook zijn er health bars te zien en ziet de combat er een stuk vloeiender uit. Als jij met pijl en boog schiet kan je een first-person view gebruiken. Dit zijn allemaal dingen die nog nooit in een Assassin’s Creed te zien waren.

27 oktober 2017 zal de datum zijn voor dit nieuwe avontuur! Wat vind jij van wat je tot nog toe gezien en gehoord hebt?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek