E3: Een nieuwe Quake! Quake Champions

Quake

Bethesda begint officieel met de E3. Er zijn al een hele hoop speculaties over een remaster van Skyrim, nieuwe Elder Scrolls en meer, maar wat gaat het worden? Wordt het net zo’n killer briefing als vorig jaar, met Fallout 4? Bethesda begint met de volgende game: EEN NIEUWE QUAKE!

Bethesda, bekend van Fallout en The Elder Scrolls legde de lat behoorlijk hoog vorig jaar tijdens hun aller eerste persconferentie op de E3. Maar eens zien of ze het dit jaar nóg beter gaan doen. Bethesda <3 oude games terug brengen. Eerst DOOM en nu zien we dat Quake een terugkeer maakt!

Quake wordt een shooter voor de PC die zowel hardcore players opnieuw in de game zal zuigen, maar ook nieuwe spelers een warm welkom zal geven. De gameplay daarentegen, is niets veranderd. Het blijft een battle arena met fast-paced actie. De bespeelbare characters hebben daarentegen wel eigen unieke abilities.

In de trailer zien we vier Champions die hun eigen abilites laten zien: Nix, Visor, Scarebear en natuurlijk Ranger.

Helaas is een teaser het enige wat we te zien hebben gekregen. In Augustus gaan we meer zien van de nieuwe Quake, tijdens Quakecon! Stay Tuned!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek