E3 2018 krijgt een nieuwe website

E3 2018

Afgelopen jaar was E3 wederom een groot succes. De organisatoren van het evenement zijn dan ook al een tijdje druk bezig met de voorbereidingen voor 2018. Zo zijn zij nu druk in de weer met het maken van een nieuwe E3 website.

Wanneer je naar de officiële E3 pagina surft zul je zien dat ze nog druk bezig zijn met het creëren van een nieuwe website. Wij hopen natuurlijk dat deze website veel verbeterd ten opzichte van de oude pagina. Er is momenteel helaas nog geen informatie beschikbaar over wat zij voor ons in petto hebben. Het enige wat op dit moment bij ons bekend is, is dat de website er snel aan zal komen. De registraties voor E3 2017 zijn op 13 februari 2017 begonnen. Wij verwachten dan ook dat de nieuwe website niet heel lang meer op zich zal laten wachten.

E3 nieuws

Wij zullen dit jaar zeker weten weer uitgebreid verslag doen van alles wat op E3 gebeurd. Indien je, net als ons, nu al niet kan wachten kun je op de hoogte blijven van alle nieuws omtrent E3 via hun officiële Twitter kanaal. Tevens kun je op dit kanaal ook nieuws en aankondigingen over E3 terug vinden.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek