E3 2018: Microsoft’s persconferentie op 10 juni

E3 microsoft

Microsoft zal dit jaar tijdens de E3 dingen iets anders aanpakken dan dat we gewend zijn van Xbox. Dit heeft Phil Spencer al meerdere keren aangegeven. Wat dit “anders” precies inhoudt zal binnenkort duidelijk worden.

Een paar uurtjes voordat Bethesda begint met hun live show is het aan Spencer’s team om te laten zien wat ze in huis hebben bij Xbox. Zoals gezegd zal Microsoft het dit jaar iets anders aanpakken, maar wat dit precies mag betekenen mag Joost weten. Uit voorafgaande jaren is gebleken dat Microsoft het ieder jaar “iets” anders doet, maar toch hetzelfde. Dit pakte in 2015 niet heel erg goed uit, waarna ze tot en met 2017 toch zeker de naschokken hebben gevoeld naast- en tijdens E3.

Sinds de lancering van hun krachtigste console tot nu toe, de Xbox One X, merken we dat Microsoft zich weer bij elkaar aan het rapen is. Zo introduceren ze de Xbox Game Pass waarbij je toegang krijgt tot alle Xbox One Games op release. Daarnaast heb je toegang tot een lijst met al bestaande Xbox games. Wij zijn dan ook benieuwd wat Microsoft in de planning heeft staan om nog meer impact te maken op deze industrie.

Heb jij jouw agenda al vrij gemaakt voor E3 2018? De eerste paar live shows zijn bekend en daarmee zal het niet al te lang duren voordat de rest ook aansluit. Verwacht veelzijdig E3 nieuws de komende maanden. Als de geschiedenis zich herhaald kondigen veel uitgevers nieuwe titels aan nog vóór het grote evenement om daar nieuwe beelden te tonen. Wij zullen al dit nieuws voor je klaar hebben staan zodra het zover is.

Microsoft’s live show is te bekijken op 10 juni, om 22:00, Nederlandse tijd.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek